Pakokaasunpoisto

Pakokaasunpoisto on tärkeä työturvallisuutta parantava tekijä. Pakokaasu vahingoittaa keuhkoja ja ärsyttää silmiä. Pitkäaikainen altistuminen pakokaasuille on hengenvaarallista. Painepiste myy ja asentaa laadukkaat tuotteet pakokaasunpoistoon. Kauttamme on saatavilla kaikki tarvittavat pakokaasunpoistotuotteet kuten pakokaasuletkut, -puhaltimet, -kelat ja -suulakkeet.

Toteutamme pakokaasunpoistot erilaisiin kohteisiin. Pakokaasunpoisto toteutetaan yleensä letkujen ja pakoputkeen asennettavien suulakkeiden avulla. Pakokaasunpoistoletkut voidaan asentaa pakokaasukeloille, pakokaasuradoille, seinälle tai liikuteltaviin sekä seinäasenteisiin puhaltimiin.

Pakokaasunpoistojärjestelmät >>

Pakokaasuletkut ja -letkukelat

Pakokaasukelan avulla säilytät pakokaasuletkut kätevästi pois lattioilta ja sen avulla työympäristö pysyy siistinä sekä turvallisena. Pakokaasukela soveltuu käytettäväksi niin pienille kuin suurillekin ajoneuvoille.

Pakokaasukelat ovat saatavilla letkuhalkaisijoille 75 - 150 mm sekä 7,5 - 15 metrin letkupituuksille. Pakokaasukelat on saatavilla sekä jousipalautteisina, että moottoroituina malleina ja ne voidaan toimittaa puhaltimella varustettuna tai ilman.

Toimitamme pakokaasuletkuja sekä peruskäyttöön, että korkeille lämpötiloille ja niitä on saatavilla lämpötiloille + 200 astetta - + 1000 astetta.

Pakokaasuimurit ja liikutettavat pakokaasunpoistopuhaltimet

Pakokaasuimuri on saatavilla kiinteänä - seinälle tai kattoon asennettavana tai siirreltävinä versiona. Pakokaasuimurit toimitetaan tarvittaessa letkuilla ja pakokaasusuulakkeilla varustettuna ja toimitamme myös laadukkaat pakokaasuradat korjaamo ym käyttöön.

Liikutettavat, siirrettävät pakokaasuimurit soveltuvat erinomaisesti korjaamokäyttöön sekä kohteisiin, joissa pakokaasunpoistoa ei muuten voida järjestää tai kohteet vaihtuvat usein. Siirrettävät pakokaasupuhaltimet ovat heti käyttövalmiita, ne on varustettu pyörillä ja korkeudensäädöllä.

Tuoteryhmät