Liikuteltavat kohdepoistoyksiköt

Siirreltävät kohdepoistoyksiköt ovat erinomainen ratkaisu kun halutaan poistaa haitalliset käryt, pölyt, savut, kaasut jne..., vaihtuvissa kohteissa. Saksalaisen Tekan valmistamat kohdepoistolaitteet soveltuvat terveydelle haitallisen ilman imuun ja suodatukseen. Suodatettu ilma voidaan palauttaa takaisin työtilaan.  Useat edustamistamme laitteista omaa Saksalaisen BGIA-Sertifikaatin, joka tarkoittaa ylintä luokitusta ”W3” kohdepoistolaitteissa. Tälläisen luokituksen omaavalla laitteella voidaan suodattaa mm. haponkestävästä, hiiliteräksestä ja alumiinin hitsauksesta syntyvää käryä. Käyttökohteita ovat mm. metalliteollisuus, koulujen hitsausluokat, telakat, elintarviketeollisuus jne...

 

Kaikenlaisissa kohdepoistoongelmissa, ota yhteyttä:

- info(a)painepiste.fi

- 020-7349494

Tai tule käymään myymälässämme: Satakunnankatu 29, 28130 Pori

 

Filtoo - Edullinen liikuteltava kohdepoistoyksikkö , IFA/W3-sertifikaatti

 

Katso Filtoo video

 

Filtoo on Saksalaisen Tekan valmistama liikuteltava kohdepoistoyksikkö. Uutuutena Filtooseen on saatavilla patentoitu Stavo-kipinänerotin, jonka avulla Filtoota voidaan käyttää hitsauskäryn imemisen lisäksi myös hiontaan. Huomio myös että Filtoolla on IFA-sertifikaatti. Laitteella voidaan imeä ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsauksessa syntyvää käryä.

Myymme nyt Filtoo 3 m varrella + Stavo kipinänerotin erikoishintaan = 1745 € , alv 0 % (2163,80 eur , alv 24 %)

Filtoo esitteet löydät kohdepoisto.com sivuiltamme -> linkki

 

 

Dustoo - Edullinen ja kevyt kohdepoistoyksikkö

 

Dustoo soveltuu hitsauskäryn imuun ja suodatukseen muuttuvilla työkohteilla. Dustoo soveltuu hyvin rakennusteollisuuden ja laivanrakennusteollisuuden liikuteltavaksi kohdepoistolaitteeksi. Dustoo toimii korkepaineimulla ja se vie imuletkujen kanssa vain pienen tilan. Dustoon imutehoa voidaan säätää. Voidaan käyttää myös suoraan kytkettynä hitsauspistooliin.

Dustoo esitteen löydät kohdepoisto.com sivuiltamme -> linkki

 

 

Handycart - Siirreltävä kohdepoistoyksikkö ammattilaisille

 

Handycart on ammattilaisen valinta telakoille ja rakennusteollisuuden kohdepoistoon. Handycart on kehittyneempi malli Dustoosta. Handycartissa on LCD-näyttö josta suodattimen likaisuutta voidaan seurata. Handycartin imutehoa voidaan säätää ja sitä voidaan käyttää kytkettynä hitsauspistooliin.

Handycart -esite

 

 

Strongmaster - Siirreltävä kohdepoistoyksikkö ammattilaisille , IFA/W3 sertifikaatti

 

Strongmaster soveltuu jatkuvaan käyttöön hitsausalan ammattilaisille. Strongmasterissa on pitkäikäinen patruunasuodatin, joka puhdistetaan paineilmalla koneen takapuolelta. Strongmaster on ihanteellinen ratkaisu asiakkaalle, joka käyttää konetta jatkuvasti ja haluaa säästää suodatinkustannuksissa. IFA-sertifioitu hitaussavuluokkaan W3. 

Strongmaster -esite

 

 

Strongmaster - Siirrettävä kohdepoistoyksikkö kahdella varsistolla , IFA/W3 sertifikaatti

 

 

Strongmaster kahdella imuvarsistolla. Ammattilaisen kohdepoistolaite 2:lla pitkäikäisellä suodatinpatruunalla. Jatkuvaan käyttöön alhaisilla suodatinkustannuksilla. IFA-sertifikaatti.

Strongmaster 2:lla imuvarsistolla -esite  

 

 

Cartmaster - Siirrettävä kohdepoistoyksikkö täysautomaattisella paineilmapuhdistuksella , IFA/W3-sertifikaatti

 

Cartmaster on ammattilaisen valinta ja se on Saksalaisen Tekan valmistamista kohdepoistolaitteista paras. Cartmasterissa on täysautomaattinen paineilmapuhdistus ja siinä on pitkäikäinen suodatinpatruuna. Cartmaster on huoltovapaa ja tehokas. Cartmasterilla on on myös IFA-sertifikaatti, jonka ansiosta sillä voi hitsata Ruostumatonta terästä ja alumiinia.

Cartmaster -esite

 

 

Cartmaster - Siirrettävä kohdepoistoyksikkö 2:lla imuletkustolla ja täysautomaattisella paineilmapuhdistuksella , IFA/W3-sertifikaatti

 

Cartmaster on ammattilaisen valinta ja se on Saksalaisen Tekan valmistamista kohdepoistolaitteista paras. Cartmasterissa on täysautomaattinen paineilmapuhdistus ja siinä on pitkäikäinen suodatinpatruuna. Cartmaster on huoltovapaa ja tehokas. Cartmasterilla on on myös IFA-sertifikaatti, jonka ansiosta sillä voi hitsata Ruostumatonta terästä ja alumiinia.

Cartmaster 2:lla imuvarsistolla -esite

 

 

Strongmaster Mid-Vacuum korkeapaine kohdepoistolaite

 

Strongmaster korkepaineimujärjestelmää voidaan käyttää 3:lla työpisteellä samanaikaisesti. Korkeapaineimu ja 3 kpl 45 mm imuliitäntää voidaan yhdistää letkuilla huuvaan tai suoraan hitsauspistooliin. Strongmasterissa on pitkäikäinen patruunasuodatin joka puhdistetaan paineilmalla manuaalisesti.

Strongmaster Mid-Vacuum korkeapaine kohdepoistolaite -esite

 

 

Cartmaster Mid-Vacuum korkepaine kohdepoistolaite

Cartmaster korkepaineimujärjestelmää voidaan käyttää 3:lla työpisteellä samanaikaisesti. Korkeapaineimu ja 3 kpl 45 mm imuliitäntää voidaan yhdistää letkuilla huuvaan tai suoraan hitsauspistooliin. Strongmasterissa on pitkäikäinen patruunasuodatin joka puhdistetaan paineilmalla automaattisesti.

Cartmaster Mid-Vacuum korkeapaine kohdepoistolaite -esite

 

Tutustu myös:

 

    

Liikuteltavat puhaltimet -linkki          Hitsaus- ja suojaverhot -linkki