Kohdepoisto

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat kohdepoistolaitteet kiinteään ja liikutettavaan kohdepoistoon. Painepisteen edustamat kohdepoistolaitteet ovat alansa huippua ja toimimme saksalaisen Teka GmbH:n edustajina Suomessa. Tekan tuotteiden avulla voidaan toteuttaa laadukkaat ratkaisut sekä hiontapölynpoistoon että haitallisten savujen ja kaasujen poistoon työskentelykohteesta.

Kohdepoisto voidaan toteuttaa käyttämällä erilaisia kohdepoistoletkustoja- ja puomeja, liikuteltavia yksiköitä, imupöytiä sekä imuhuuvia. Kohteisiin, joissa esimerkiksi hitsattavat kappaleet ovat suuria tai kohdepoistoletkuston käyttö on muuten hankalaa, Teka on kehittänyt erityiset Airtech yleisilmanvaihtolaitteet tehdashallien yleisilmanvaihtoon. Edustamiamme laitteita käytetään yleisesti hitsaavassa teollisuudessa, teollisuuden haitallisten kaasujen poistossa, kouluissa, elintarviketeollisuudessa sekä telakoilla.

Kohdepoisto >> Kohdepoistoimurit >> Suojaverhot >>

Hitsauspisteiden kohdepoisto ja suojaus

Hitsauspisteiden kohdepoistoon ja suojaamiseen on saatavilla runsaasti eri ratkaisuja. Toimitamme laadukkaat keskusimuyksiköt useamman hitsauspisteen kohdepoistoon, sekä liikutettavat ja kannettavat hitsausimurit.

Tulityötila voidaan rajata hitsausverhoilla, hitsaus-sermeillä tai monilla muilla ratkaisuilla. Toimitamme kestävät lämmöltä ja kipinöiltä suojaavat hitsauspeitteet sekä suojaverhot.

Hitsausimurit Hitsausverhot Hitsauspeitteet

Kohdepoiston mitoitus ja asennus

Painepiste tekee kohdepoistot avaimet käteen periaatteella ympäri suomen! Mitoitamme kohdepoistot ja pölynpoistot erilaisiin projekteihin. Asennamme kohdepoistoletkustot, suodattimet, huuvat jne tarpeenne mukaan.

Kysy lisää myynnistämme:
Sähköposti: info(a)painepiste.fi
Puhelin: 020-734 9494

Tai tule käymään myymäläämme: Satakunnankatu 29, 28130 Pori

Sinusta kohdepoistolaitteiden jälleenmyyjä? - Etsimme jälleenmyyjiä

Etsimme uusia jälleenmyyjiä! Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä myyntiimme!

Tuoteryhmät