Paineilmaputkisto

KUN PYYDÄT TARJOUSTA TEE SE ITSE - PAINEILMAPUTKISTOSTA, KERRO MEILLE SEURAAVAT ASIAT:

- KOMPRESSORIN TUOTTO - LITRAA / MINUUTISSA?

- MIKÄ ON RUNKOPUTKISTON PITUUS? TULEEKO HALLIN YMPÄRI VAI 1:LLE , 2:LLE 3:LLE SIVULLE?

- MONTAKO KULMAA TULEE RUNKOPUTKISTOON?

- MONTAKO ALASOTTOA TULEE RUNKOPUTKISTOSTA? 

- MIHIN KORKEUTEEN RUNKOPUTKISTO HALUTAAN ASENTAA?

- VOIT MYÖS LÄHETTÄÄ MEILLE SKITSIN / PIIRUSTUKSEN HALUTUSTA PUTKISTOSTA!

TARJOUSPYYNNÖT OSOITTEESEEN: INFO(AT)PAINEPISTE.FI

Paineilmaputkiston osat

Tee se itse Putkiston asennusohje

 

 

Putkiston asennusvideo -> Tutustu

 

Paineilmaputkisto on erittäin tärkeä osa paineilman tuottamista. Kun paineilmaputkisto on oikein mitoitettu ja suunniteltu, pystytään takaamaan paineilman riittävä saanti jokaisella tuotannon osa-alueella. Oikein mitoitetulla ja suunnitellulla paineilmaputkistolla saadaan myös aikaiseksi kustannus säästöjä kun paineilman paine saadaan pysymään tasaisena koko paineilmaverkoston alalla. Tasainen paine koko paineilmaputkistossa takaa myös luotettavan tuotannon toimivuuden ja paineilmaa tuottavan paineilmakompressorin käynti saadaan tasaantumaan ja näin säästetään myös huoltokuluissa.

 

Painepiste Oy myy, suunnittelee ja asentaa AIGNEP INFINITY:n alumiinisia paineilmaputkistoja. Alumiinisen paineilmaputkiston asennus on erittäin nopeaa. Paineilmaputkisto liittimet ovat täysmetallisia pikaliittimiä, joiden ansiosta paineilmaputkisto on hetkessä valmis. Alumiinisen paineilmaputkiston etuja ovat lisäksi erittäin kevyt paino sekä sileä sisäpinta, joka takaa alhaisen painehäviön sekä puhtaan paineilman. Ei korroosiota eikä maalaustarvetta. Paineilma sisältää itsessään paljon kosteutta, joten on erittäin tärkeää että putkiston eri osat ovat laadukkaita ja kestävät siihen kohdistuvat ulkoiset kuin sisäiset rasitukset. Aignepin Infinity-sarjan liittimillä ja paineilmaputkilla saadaan rakennettua erittäin laadukas, luotettava ja toimiva paineilmaputkistoo moniin eri käyttökohteisiin.

Alumiininen paineilmaputkisto on saatavilla 20mm aina 110mm halkaisijaan saakka. Paineilmaputkiston paineenkesto on maksimissaan 16 baria ja on saatavilla viidellä eri värillä,  joiden asiosta esimerkisi eri putkilinjojen merkitseminen on helpompaa. Infinity paineilmaputkisto soveltuu myös inertti kaasuille ja hengitysilmalinjaksi.
Aignep Infinity-sarjan alumiininen paineilmaputki sekä liittimet soveltuvat myös -1bar alipaineelle.

Infinity-sarjan liittimet ovat täysin teräksisiä, jotka takaavat 100% tiiveyden vaihtelevissakin olosuhteissa.
Liittimet toimivat pikaliitoksen omaisesti eikä asennuksessa tarvita erillisiä kalliita työkaluja vaan putkisto on nopeasti asennettu ja käyttövalmis.

 

Kerro putkistotarpeesi ja kompressorin koko ja pyydä tarjous -> info@painepiste.fi