Hitsausverho

Hitsausverho suojaa ulkopuolisia hitsattaessa syntyvältä haitalliselta säteilyltä ja suojaa myös hitsauskipinöiltä sekä suojaa hitsaria hitsausvalon heijastumiselta. Painepisteen valikoimista löytyy helposti yrityksesi tarpeisiin sopiva hitsausverho sekä muut ratkaisut tulityötilojen suojaamiseen.

Verho myydään joko valmiina 1400 mm kaistaleina, joita voidaan jatkaa neppareilla tai ne voidaan valmistaa mittatilaustyönä. Toimitamme mielellämme kokonaisen hitsauspisteen kisko -ja kiinnitysjärjestelmät hitsausverhon mukana.

Myymämme hitsausverhot ovat EN-1598 hyväksyttyjä ja niitä on saatavilla neljää eri väriä; punainen, pronssi, vihreä-6 ja vihreä-9. Verhot ovat itsestään sammuvia eivätkä ne ylläpidä paloa. Verho kestää hitsauskipinät, mutta ei suoraa tulta.

Hitsausverhot

Kuumankestävät verhot ja hitsauspeitteet

Valikoimastamme löytyy myös kuumankestävät hitsauspeitteet, jopa + 1300 C ° lämmönkestolla. Kohteisiin, joissa tarvitaan hitsausverholta tavallista suurempaa lämmönkestoa, suosittelemme Olympusverhoja, joiden silikakangas kestää lämpöä 1000 °C ja hetkellisesti 1300 °C.

Hitsauspeitteet

Hitsausverhot Painepisteen valikoimista.  Hiontaverhot Painepisteen valikoimista.