Äänieristys

Äänieristys työpaikoilla on tärkeä osa työturvallisuutta. Teollisuuden, toimistojen ja erilaisten työtilojen melutasot ovat monin paikoin aivan liian korkeat. Painepiste toimittaa ja asentaa äänieristystuotteet ympäri suomen. Äänieristys voidaan toteuttaa monella tavalla, kuten äänieristyselementeillä, äänieristysverhoilla jne... Tutustu alla tietoihin äänieristyksestä sekä kuulovaurioista ja melun aiheuttamista muista haittatekijöistä. 

 

Painepiste Oy - palvelut:

- Teemme asiakaskäyntejä äänieristys tuotteissa ympäri suomen ja annamme arviomme erilaisista äänieristysratkaisuista

- Myymme kaikenlaiset äänieristystuotteet työtiloihin: Tilanjakajat, Äänieristysverhot, Seinän äänieristyslevyt ja matot, Äänekkäiden koneiden suojaus, työpisteiden rajaus äänieristys elementein mm. metalliteollisuuteen, paperiteollisuuteen, laboratorioihin jne... 

- Asennamme äänieristystuotteet ympäri suomen.

 

Kysy tarkemmin äänieristyspalveluistamme:

- info(a)painepiste.fi

- 020-7349494

- Tai tule käymään myymälässämme Satakunnankatu 29, 28130 Pori

  

Äänieristys esite

 

Kuuloelin

Korvassa, joka muodostuu sisä-, keski- ja ulkokorvasta, sijaitsevat sekä kuulo- että tasapainoelimet. Tasapainoelin sijaitsee kaarikäytävissä. Se säätelee kehon asentoa ja tasapainoaistia. Ihminen, joka on altistunut voimakkaalle melulle ilman kuulosuojaimia tuntee jo muutaman tunnin altistumisen jälkeen korviensa menevän ”lukkoon” ja usein myös suhinaa ja soimista korvissa.

 

Suhina tulee käsittää varoitussignaalina jo alkavasta kuulovammasta. Tilapäistä kuulon heikentymistä voidaan pitää kulumisilmiönä.

Melun vaikutuksesta solujen aktiviteetti lisääntyy, niin että hapen ja ravintoaineiden saannista tulee riittämätön. Tämä on luultavasti tavallisin syy pysyviin vaurioihin hiussoluissa. 

 

Melu päivittäisessä ympäristössäsi

Koemme melun eri tavoin. Jotkut pitävät sitä hyvin kiusallisena, toisia sama melu taas ei häiritse. On olemassa myös kuulumattomia ääniä, infra- ja ultraääniä, jotka voivat tuntua epämukavilta ja aiheuttaa vaurioita.

Korva on herkempi korkeataajuisille ja iskeville äänille kuin matalataajuisille ja jatkuville äänille. Ääni ei vaikuta ainoastaan kuuloelimeemme, vaan myös koko kehoomme. Esimerkkejä äänen vaikutuksista voivat olla verenpaineen nousu, sykkeen tiheneminen ja verisuonten supistuminen ihossa. Myös silmänliikkeet ja värinäkö voivat heikentyä. 

 

Meluesite

 

 

Toimistotilojen , laboratorioiden , elintarviketilojen , julkisten tilojen äänieristystuotteet:

- Tilanjakajat

- Äänieristysverhoilla

- Seinän eristäminen; Äänieristyslevyt , akustiikkalevyt, äänieristysmatot

   

  

 

Äänieristys teollisuudessa:

-  Metalliteollisuudessa:

 - Hitsaus- ja hiontapisteiden äänieristys elementit

 - Äänieristysverhot

 - Äänieristyslamellit

-  Konesuojat

-  Kaikuvien seinien ja kattojen eristys

 

 

 

REFERENSSIKUVIA:

 

     

    Hiontakoppi                                                 Äänieristys-sermit                                       Työpisteiden rajaus elementein

 

 

   Hionta ja hitsauskoppeja                             Työtilojen rajausta äänieristyselementein

 

   

   Suojaverhot äänieristyksenä                    Taiteltavat äänieristysseinät                           Liikuteltavat Äänieristysseinät

  

      Liikuteltava äänieristys-seinä              Kirkkaat lamellit äänieristeenä